top of page
69f634d035cb2779e81165447a7e28f8afadfd8e_ORAC_DECOR_Casa_Decor_2019_019.jpg

sierlijsten

-Wandlijsten, ook wel lambrisering genoemd, zijn horizontale sierlijsten die aan de muur zijn bevestigd. Ze worden vaak gebruikt om de muur op te delen in verschillende secties en dienen als decoratieve elementen. Deze lijsten kunnen verschillende hoogtes en stijlen

-Deurlijsten zijn omlijstingen rondom deuren, die vaak dienen om de overgang tussen de muur en de deur te verfraaien. Neuten zijn decoratieve elementen aan de onderkant van de deurlijst, die fungeren als een soort sierlijke basis.

-Plafondlijsten, ook bekend als kroonlijsten, zijn decoratieve elementen die aan de overgang tussen de muur en het plafond worden bevestigd. Ze voegen stijl en karakter toe aan de ruimte en kunnen variëren in ontwerp, van eenvoudig tot meer gedetailleerd en ornamentaal.

-wandbekleding omvat PVC, linoleum, hout, kunststoffen en akoestische panelen. PVC is duurzaam en waterbestendig, linoleum milieuvriendelijk en divers, hout voegt warmte toe, kunststoffen zijn veelzijdig en akoestische panelen verbeteren geluidsabsorptie. Klanten kunnen kiezen op basis van esthetiek en functie, waardoor uw aanbod geschikt is voor verschillende ruimtes en toepassingen.

bottom of page